Massivedynamic.co

Welkom bij FPA

Finance Performance Analytics

Bij FPA staat performance management centraal. Wij begeleiden onze klanten in de transitie naar een data gedreven organisatie.

Onze ervaren FPA consultants hebben samen een unieke samenstelling van competenties binnen finance, business intelligence en het inrichten van datawarehouses. In samenwerking met onze klanten, zijn wij in staat om een roadmap te ontwikkelen en deze vervolgens ook te realiseren met onze technische consultants.
Een start-up met passie voor data gedreven besluitvorming.

Onze FPA consultants hebben jarenlange ervaring op het gebied van performance management, finance en business intelligence. FPA brengt deze unieke vaardigheden en competenties samen in één team.

Technische expertise

Onze technische consultants koppelen diverse databronnen in één data warehouse op een georganiseerde en geautomatiseerde manier.

Design & implementatie

Op het data warehouse kunnen gestandaardiseerde rapportages worden gebouwd in Microsoft Power BI. Hierdoor heeft u de mogelijkheid gemakkelijk rapportages te bouwen.

Business & finance inzichten

Focus op analyse van data in plaats van het verwerken van data. Krijg het nodige inzicht om proactief uw business te groeien.

  • Text Hover
Hoe we met onze klanten samenwerken.

FPA bekijkt samen met de klant welk vraagstuk er ligt. In samenwerking met onze technische consultants kunnen we snel zien welke mogelijkheden er zijn, op basis waarvan wij onze service kunnen scopen. Dit kan er toe leiden dat we een performance management traject in gaan, maar ook bieden wij de mogelijkheid te voorzien in aanvullende capaciteit voor uw business intelligence team. 

Wij werken nauw samen met de business, we werken op basis van prototypes die we snel kunnen opleveren. Deze prototypes bekijken we samen met onze klant en wordt zodanig aangepast tot het naar wens is. Daarna ontwikkelen en leveren we de rapportage zoals afgesproken.

01
Grip op data & performance

Gekoppelde data bronnen, automatisch beschikbaar waar en wanneer u maar wilt, op een computer, tablet of telefoon. Haal het maximale uit de business. Word een data gedreven bedrijf!

02
Kennis & expertise

Onze strategische en technische consultants brengen expertise op het gebied van data en performance management. Of u nu een eigen BI expertise wilt ontwikkelen binnen het bedrijf, of juist ontzorgt wilt worden. FPA kan u hierin ondersteunen.

03
Flexibiliteit

FPA biedt zowel performance management trajecten aan, als tijdelijke ondersteuning binnen uw team op het vlak van business intelligence. Wij doen dit agile: wij werken net zo efficient op afstand als op locatie.

 
Who we are

Nick Baetings

Enthousiaste data gedreven ondernemer, meer dan 11 jaar werkzaam binnen Business Intelligence & Analytics. Nick is ervan overtuigd dat finance analytics klaar is voor de volgende stap.

Andrey Gordienko

Ervaren Solution Architect, bouwt op maat gemaakte data warehouses & analytics oplossing sinds 2003. Andrey werkt gepassioneerd aan data gedreven oplossingen die duurzaam en innovatief zijn.

Sander den Dekker

Ervaren Finance Manager, meer dan 9 jaar werkzaam in toonaangevende FMCG bedrijven binnen Supply Chain, Sales & Marketing en FP&A. Sander is gepassioneerd over het ontwikkelen van rapportages die direct bijdragen aan inzicht binnen performance management.

Onze klanten.

Bij FPA werken we met passie aan data vraagstukken binnen performance management. We doen zaken met bedrijven die actief zijn in verschillende industrieën waarbij we synergie creëren voor onze klanten door het implementeren van “best practices”. We zijn trots om met onze klanten te kunnen samenwerken en we kijken er naar uit nog meer ambitieuze bedrijven te ontmoeten die klaar zijn voor de volgende stap binnen performance management!

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover